Gør en forskel

I flere brancher er der i dag kamp om de gode medarbejdere. En sundhedsordning tilknyttet din arbejdsplads er et konkurrenceparameter, som både nuværende og kommende medarbejdere tiltrækkes og fastholdes af.

Jeg har et ønske om at øge sundhed, trivsel og arbejdsglæde på de bornholmske arbejdspladser. Derfor tilbyder jeg en virksomhedsaftale med behandlinger i form af kropsterapi. 

En virksomhedsaftale hos mig fokuserer på forebyggelse og afhjælpning af eventuelle skader og gener hos virksomhedens medarbejdere. Medarbejdere vil opleve fornyet energi og øget motivation. Når sundheden i jeres virksomhed øges, og der skabes et bedre arbejdsmiljø, vil I opleve, at virksomhedens samlede produktivitet øges.

Behandlingerne udføres på jeres virksomhedsadresse eller i min klinik i Gudhjem. På jeres virksomhedsadresse indretter vi enten et fast behandlingsrum eller sørger for en gang til gang ordning. 

Gode grunde til at vælge en sundhedsordning til din virksomhed:

  • Fokus på forebyggelse af fysiske skavanker og smerter fra hverdagens belastninger
  • Nedbring sygefraværet
  • Reducer stress, angst og depression
  • Behandling af tab, traumer, sorg og kriser
  • Højere effektivitet
  • Større arbejdsglæde
  • Bedre arbejdsmiljø
Jeg vil i hvert enkelt tilfælde målrette behandlingen til den enkelte medarbejder og hans/hendes situation. Det kan fx. være at nedbringe stress og følgevirkningerne heraf, at afhjælpe hovedpine, smerter i ryg, lænd, nakke og/eller skuldre. 

Så nemt er det for virksomheden

1

Der afholdes et indledende møde, hvor vi taler om jeres behov samt ønsker om finansiering.

2

Der indgås en samarbejdsaftale imellem virksomheden og mig omkring ordningen.

3

Der aftales nærmere omkring introduktion af ordningen, behandlingsdage og behandlingsrum.

4

Virksomhedens medarbejdere præsenteres for ordningen og der evalueres løbende. 

Priser & FINANSIERING

Jeg anbefaler 55 minutters behandling til hver medarbejer og kan dermed behandle 5 personer på en dag i tidsrummet 09:00-14:00. Pris: 4.250,- kr. ex. moms. 

En virksomhedsordning hos mig kan finansieres på tre forskellige måder: 

Med en bruttolønsordning betaler medarbejderen selv sine behandlinger over sin bruttoløn. Medarbejderen ’sparer’ dermed sin skatteprocent, idet betalingen sker inden skatten beregnes. 

Med delt finansiering bestemmer virksomheden selv, hvordan beløbet for hver medarbejder og behandling skal fordeles mellem virksomheden og medarbejderne.

Som 100% personalegode er ordningen indregnet i driftsregnskabet, hvilket er fradragsberettiget for virksomheden.

SåDAN FUNGERER DET FOR MEDARBEJDERNE

1

Medarbejderne tilmelder sig ordningen og får adgang til min online bookingportal.

2

Medarbejderen booker tid til behandling og møder op på behandlingsdagen. 

0
Danskere er sygemeldt pga. et psykisk dårligt arbejdsmiljø, som kan resultere i stress, udbrændthed og depression. Er dine medarbejdere i risiko? Lad mig hjælpe dem til et liv uden stress og smerter.

Spørgsmål og svar

Kropsterapi er et enestående personalegode og en sund investering, og I vil opleve, at behandlingerne bidrager væsentligt til virksomhedens samlede trivsel. Udover afhjælpning af skader, er en kropsterapeutisk behandling et godt afbræk fra hverdagen, og medarbejderen kommer tilbage med smil og fornyet energi. Når sundheden i jeres virksomhed øges, og der skabes et bedre arbejdsmiljø, vil I også være mere konkurrencedygtige og producere mere.

Behandlingerne udføres på jeres virksomhedsadresse eller i min klinik i Gudhjem. På jeres virksomhedsadresse indretter vi enten et fast behandlingsrum eller sørger for en gang til gang ordning. 

Ordningen kan enten etableres som et 100% personalegode, hvor ordningen er indregnet i driftsregnskabet, hvilket er fradragsberettiget for virksomheden, eller fx som en 50/50 ordning mellem medarbejderen og virksomheden. Endelig kan ordningen også etableres som en bruttolønsordning, hvorved medarbejderen betaler sine behandlinger over sin bruttoløn. Medarbejderen ‘sparer’ dermed sin skatteprocent, idet betalingen sker inden skatten beregnes. 

Luk menu