Klientudtalelser

Er du i tvivl om, hvorvidt kropsterapi er noget for dig, kan nedenstående udtalelser måske hjælpe dig på vej. 

“Line er en af de mest nærværende og behagelige behandlere jeg har haft. Hendes udstråling er smittende, og det er tydeligt at mærke, at hun elsker at hjælpe og gerne vil gøre en forskel for mig. Og det må jeg sige, at hun gør! Hos Line er der støtte og plads til mig, som jeg er og har det i dag – og det er fantastisk at mærke! Lines oprigtighed og hjertelige omsorg gør mig tryg, så snart hun åbner døren. På briksen har hun hjulpet mig med spændinger især i forbindelse med stress og angst, samt med at give mig vise og behjælpelige ord til at håndtere udfordringerne. Hendes behandlinger giver mig mere ro, et bedre udgangspunkt for at håndtere stress og en markant bedre vejrtrækning. Jeg er så taknemmelig for at have mødt hende og at have fået kendskab til hendes praksis!”
Stiine Høffner, 30 år.

“Mit forløb hos Line på otte behandlinger har været helt afgørende for, at jeg er, hvor jeg er i dag. Kropsterapien og Lines forståelse for, hvor man er mentalt og fysisk, har gjort en kæmpe forskel, og jeg har lært mit sind og krop og sammenhængen mellem disse at kende, så jeg i dag står mere sikkert i livet. Jeg gik til Line, fordi stress og angst havde taget over. Det var utydeligt for mig, hvor jeg skulle tage fat for at skabe ændring, men igennem Lines trygge behandlinger nåede jeg til en bevidsthed, der hjælper mig i min hverdag til at huske på, hvad der er afgørende for mig for at kunne have det godt.
Line skaber et trygt rum, hvor man har tillid til processen og de step, hun guider dig igennem- både i de fysiske behandlinger og samtalerne undervejs. En rejse, jeg bestemt ikke ville have været foruden, og som jeg vil holde fast i for at nære den ønskede balance i min krop.”
Laura, 37 år

“Jeg har været til 11 behandlinger hos Line. Jeg havde gjort op med mig selv, at jeg ville gå all in, og jeg har haft stor glæde af behandlingerne. Jeg har været mange følelser og mange dybe vejrtrækninger igennem på briksen. Jeg har bla. løbende få ryddet ud i arbejdsrelaterede frustrationer, som jeg har mærket som en fysisk smerte i kroppen. Jeg har gennem behandlingerne fået sluppet gamle ubalancer, som knytter sig til oplevelser, jeg forlængst har sluttet fred med, men som sad som smerter i min krop. Nogle af de oplevelser jeg har haft, har været meget konkrete og stået lysende klare. Oplevelser eller mennesker jeg ikke har tænkt på i 20-30-40 år poppede op i min bevidsthed, og jeg har kunnet sige farvel til noget gammelt og komme videre. Jeg har altid gået fra en behandling og følt, jeg har gjort noget godt for mig selv, også selvom at det har været hårdt både fysisk og psykisk. Line er ikke bange for at tage fat og skubbe til vores grænser, men altid i en form hvor jeg selv har kunnet være med. Jeg har oplevet et samarbejde, hvor Line har kunnet læse mig, og hvor hun har udfordret mig til at udvikle mig og har kunnet være med mig i smerte, gråd, vrede og lettelse og hjulpet mig til at genfinde ro og afslappethed. Indimellem har Line stillet spørgsmål undervejs, der har hjulpet mig til at se en sammenhæng mellem en fysisk og psykisk smerte. Fra en Bornholmer til en anden, kan jeg kun anbefale dig at booke en behandling hos Line og dermed gøre noget godt for dig selv.”
Charlotte, 56 år

“Hos Line følte jeg mig mødt og tryg. Hun var en vigtig hjælp for mig i min bearbejdning over min sorg over min fars død. Hun fik mig i tættere kontakt til min krop og fik den til at bearbejde alt, jeg havde brug for. Hun fik mig til at komme i tættere kontakt med min krop, så jeg bedre kan mærke mig selv og står et meget mere fantastisk og harmonisk sted indeni mig nu. Hun er empatisk, nærværende, imødekommende og giver mig en følelse af tryghed. De største anbefalinger herfra!!”
Mathilde Bæk-Larsen, 26 år.

“Exceptionel god behandler som med fineste indlevelse og empati forstår at sætte sig ind i den enkelte klient og sætte tryk på de helt helt rigtige punkter. Efter tredje behandling er jeg igen overrasket over, hvordan min krop reagerer på Lines gode behandling.”
Anne-Sophie Bonde Poulsen

“Super kompetent og rar behandler. Behandlingen overgik langt mine forventninger, og jeg vil med garanti kigge forbi Line igen.”
Jesper B. Hansen

“Når jeg føler mig tryg og “slipper”, er det vigtigt for mig indimellem at være holdt af konfrontation, beskyttelse og omsorg i fin forening. Jeg kan tale og afhandle mine følelser på et akademisk plan i en uendelighed. Jeg kan gå ind og lede andre med lethed. Jeg kan være i kontakt med en indre kilde som virker helt uudtømmelig af netop beskyttelse, omsorg og skarpt indblik. Så når jeg ligger mig på en briks for at modtage, blive holdt og mærker mig selv, føler jeg mig ekstra set, når den som behandler er tydelig. Og det er Line. Her var der så meget fin tydelighed, at min hjerne rent faktisk begyndte at tie stille og lod kroppen gennemleve. Jeg blev vred og jeg græd lidt, men mest af alt følte jeg at min krop gerne vil mig, og at jeg gerne vil den. Under sessionen genbesøgte jeg gamle følelser som har taget bolig i min krop. Og tænkte, at det skal de jo ikke, for vi er ikke vores følelser. Jeg spurgte mig selv, hvorfor jeg har haft brug for at de boede derinde, hengemt inderst inde i maven, og det slog mig, at det gjorde de, fordi jeg er god til følelser. God til at rumme dem, god til at rumme andres. Og fordi jeg har tillagt det værdi, at være repræsentant for følelsesmæssig genkendelse. Genkendelse og spejling er noget af det som heler os, så der er intet i vejen med at “leve” vores følelser blødt mellem hinanden for finere tilknytning og fælles heling… MEN der er noget i vejen med at man skal gemme på gammelt skidt og kanel, for at tro på at man er i stand til at leve den spejling! At jeg giver slip på de følelser, gør dem ikke uoplevede. At jeg giver slip på de følelser, gør ikke at jeg begår de samme rovdrifter på mig selv igen. At jeg giver slip på de følelser, gør mig ikke dårligere til at skabe relationer. Og dét kom jeg bare lige i tanker om i dag på briksen hos Line, mens jeg blev pulseret og æltet og rystet med tydelighed og omsorg. Største, blødeste og kærligste anbefaling♥️”
Elvira, 32 år

“Line er en dygtig og ansvarsfuld kropsterapeut, jeg varmt kan anbefale.”
Vanajar Syversen

Luk menu