Find svaret her

Du booker en tid ved at sende en sms til 93832306 eller mail til info@lineekvall.dk med datoer og tidspunkt, der passer dig, og så vender jeg retur hurtigst muligt. Jeg har åbent for behandlinger mandag – torsdag kl. 09:00-18:00. 

Ja, kropsterapi adskiller sig fra “almindelig” fysiurgisk massage på en række områder. For det første er der rent teknisk en forskel, da kropsterapien inkorporerer en del forskellige teknikker og fagområder såsom pulserende bevægelser, dybe tryk, stræk, kranio sakral terapi, akkupressur, zoneterapi, ledfrigørelser og samtaleterapi.  Endvidere arbejdes der meget med åndedrættet og spændinger i maven, modsat almindelig massage, hvor man oftest ikke adresserer disse to elementer. Som kropsterapeut er jeg meget interesseret i den underlæggende årsag til klientens problem, og har for øje at skabe forløsning på en meget dybt niveau i mennesket.

Nej, på ingen måder. Hvis du ikke har fysiske skavanker, jeg skal kigge på, så fordyber vi os i det der kommer frem under behandlingen. Flere af mine klienter får primært behandling for at arbejde med følelsesmæssige aspekter.

Kropsterapi har en positiv effekt på både stress og angst. Flere af mine klienter oplever at behandling hos mig skaber mere “rum”, så det bliver nemmere at tackle både stress og angst.

Til tider kan kropsterapi godt gøre ondt, men det er dog aldrig et mål i sig selv og en god terapeut tilpasser altid sine tryk til klientens behov og følsomheds-niveau. Oftest vil de steder, der er mest ømme eller sarte være en indikator på et uhensigtsmæssigt spændingsmønster, der volder klienten problemer. Skabes der en forløsning, vil man som regel også kunne reducere ømheden i den givne muskel.

Kropsterapi arbejder meget med organerne og jeg har gode erfaringer med at hjælpe fordøjelsen på rette spor.

Ved ledfrigørelse kan der høres et ”knæk”, hvilket er ganske ufarligt. Knækket høres, når leddets to flader bliver adskilt og er et resultat af, at der i forbindelse med trykændringen i leddet sker et lille udslip af ledvæske, hvorved der frigøres små ”gasbobler” inde i leddet.

Nej, jeg bruger ingen olie i behandlingerne. Det er vigtigt for mig at have direkte kontakt til kroppen.

Da der er bliver arbejdet effektivt med din krop, kan du lige efter behandlingen føle dig en smule ør, svimmel og træt. Dette er ganske normalt. Du kan også opleve snurrende fornemmelser i kroppen, som følgevirkning af at dit nervesystemt er blevet stimuleret. Dine muskler kan i dagene efter være ømme, og til tider kan dine symptomer kortvarigt forværres, hvorefter kroppen finder balance igen. Du kan opleve at være udsvingende i dit humør, og måske have brug for mere søvn og alenetid end normalt. Opstår der eftervirkninger som du ikke er tryg ved, kan du altid kontakte mig. 

Du kan frit melde afbud indtil 24 timer før. Ved afbud kl. 8.00 samme dag er der et gebyr på 550,- kr. Senere afbud eller udeblivelse vil resultere i at blive afkrævet fuld betaling for den behandling du skulle have haft. Afbud skal ringes ind eller modtages på sms på tlf. nr. +45 93832306. Afbud på e-mail vil ikke blive betragtet som afbud.

Jeg modtager kun kontant betaling. Husk på, at du kan trække firmamassage fra, hvis du er selvstændig.

Jeg modtager kun kontant betaling. Husk på, at du kan trække firmamassage fra, hvis du er selvstændig.

Luk menu