Hvad koster det?

Jeg anbefaler altid at starte i et forløb, da det giver mulighed for at komme i dybden med nogle af de problematikker, man ikke kan nå på en enkelt behandling. 

Derfor tilbyder jeg klippekort på 5 sessioner. Ved klippekort opnår du samtidig en samlet besparelse på 500 kr. 

Derudover tilbyder jeg enkeltbehandlinger af 55 minutters varighed. 

Er du studerende, jobsøgende eller pensionist er prisen for en behandling 700 kr. pr. gang for en behandling på 55 min. Du skal blot fremvise dokumentation ved første behandling.

Bemærk, at klippekort afregnes ved første behandling og er gyldigt i 12 måneder fra købsdato.

PLAN – PRICE

Description

1 SESSION 

55 min.

KLIPPEKORT

5 KLIP

Spørgsmål og svar

Du booker en tid ved at sende en sms til 93832306 eller mail til info@lineekvall.dk med datoer og tidspunkt, der passer dig, og så vender jeg retur hurtigst muligt. Jeg har åbent for behandlinger mandag og torsdag kl. 10:00-14:00 samt tirsdag og onsdag kl. 10:00-18:00. 

Du kan frit melde afbud indtil 24 timer før. Ved afbud kl. 8.00 samme dag er der et gebyr på 550,- kr. Senere afbud eller udeblivelse vil resultere i at blive afkrævet fuld betaling for den behandling du skulle have haft. Afbud skal ringes ind eller modtages på sms på tlf. nr. +45 93832396. Afbud på mail vil ikke blive betragtet som afbud.

Nej, jeg modtager ikke dankort. Du kan betale kontant eller MobilePay. Husk på, at du kan trække firmamassage fra, hvis du er selvstændig.

Luk menu